<menuitem id="wqqp4"></menuitem>
<menuitem id="wqqp4"><dfn id="wqqp4"></dfn></menuitem>
    <nobr id="wqqp4"><optgroup id="wqqp4"></optgroup></nobr>
    1. 
      
    2. 关注微信领¥50

      百门课程¥0元


      50万+已关注

      2019年6月大学英语四级阅读200篇第64篇:奥运会申办国

      2019-02-21 09:32:32来源:网络

        2019年6月大学英语四级阅读200篇汇总

        In order to host the Olympics, a city must submit a proposal to the IOC. After all proposals have been submitted, the IOC votes. If no city with the fewest votes is eliminated,the voting continues, until a majority winner is determined. Typically the Games are awarded several years in advance, allowing the winning city time to prepare for the Games.

        In selecting the site of the Olympic Games, the IOC considers a number of factors, and chiefly among them is which organizing committee seems most likely to stage the Games effectively. The IOC also considers which parts of the world have not yet hosted the Games. For instance, Tokyo, the host of the 1964 Summer Games, and Beijing, that of the 2008 Games, were chosen in part to popularize the Olympic movement in Asia. Because of growing importance television worldwide, the IOC in recent years has also taken into account the host city's time zone. Whenever the Games take place in the USA or Canada, for example, American television networks are willing to pay specially higher amounts for television rights because they can broadcast popular events live in the best viewing hours.

        Once the Games have been awarded, it is the duty of the local organizing committee----not the IOC or the NOC of the host city's country to provide them with money. This is often done with a part of the Olympic television revenues, and corporate sponsorships,tickets sales, and other smaller revenue sources. In many cases there is also direct government support.

        Although many cities have achieved amounts of money by hosting the Games, the Olympics can be financially risky. When the financial gains from the Games were less than expected, the city was left with large debts.

        练习题:

        Choose correct answers to the question:

        1.During voting, the city ______ will win host of Olympics.

        A. getting most votes in the first vote

        B. getting more than half votes

        C. being supported by a major city

        D. going around successfully

        2.In selecting the host city, the IOC will consider several factors EXCEPT________ .

        A. the time zone of the host city

        B. the existing facilities of the host city

        C. whether the area has hosted the Games

        D. whether profit could be made by the host city

        3.According to the passage, one of the reasons for Tokyo to be the host of Olympics in 1964 may be _______.

        A. it’s a major city of Japan

        B. it's a famous city

        C. it s a city in Asia

        D. it's nice and cool in summer

        4.Every Olympic Games is financed by ________.

        A.the local government and the financial organizations

        B.the local government and the organizing committee

        C.the IOC and the National Olympic Committee

        D.the local companies and the local media

        5.The word "proceeds" in the last sentence most probably means "__________" .

        A. sponsorship

        B. reputation

        C. financial support

        D. financial profit

        1.[A] 事实细节题。根据第1段可知,根据调査,当今处于传统年龄的大学一年级的学生在17年来的民意测验中是“最追求物质享受、最?#36816;?#30340;”,这与A所述相一致。

        2.[B] 事实细节题。根据第2段第1句指出现在大学生选择专业的目的是为了经济上的富裕,B中的financial goals对应文中的financial well off,故正确。

        3.[D] 句意理解题。本句首选强调Career职业的重要?#35029;?#20043;后强啁我们也必须理解其他领域的知识,所以这句目的是强调全面教育的重要?#35029;?#25925;D正确。

        4.[B] 事实细节题。根据第5段第2句:同样毋庸置疑的还有,学习他人的各种智慧时,我们也学会怎样去思考。句中how to think与B中的see things in…right perspective意思最为相反,故B正确。

        5.[D] 事实细节题。根据文章的第5至6段可知,作者认为罢工要求?#26377;?#31561;一些追求眼前利益的行为是目光短浅的,故D正确。

        2019年6月大学英语四级阅读200篇汇总

      为你特别匹配的四级精品课程,快速提分先人一步!
      • 大学英语四级全程3班【2019年6月】

        大学英语四级全程3班【2019年6月】

        主讲:王江涛、李旭、唐迟、田静、董仲蠡、刘畅、潘赟、李卓然、刘琦

        课时:131小时

        查看详情
      • 开学福利: 四级新课程超级体验班

        开学福利: 四级新课程超级体验班

        优惠:限时1元抢

        课时:4

        查看详情
      • 四六级寒假备考规划

        四六级寒假备考规划

        限报人数:30000人

        课时:4

        查看详情
      • 四六级真题高频词串讲

        四六级真题高频词串讲

        限报人数:20000人

        课时:2

        查看详情
      • 四六级寒假听写炼成记

        四六级寒假听写炼成记

        限报人数:15000人

        课时:2

        查看详情
      全部课程>>
      全程辅?#21450;?/div>
      单项学习班

      更多四级课程

      查看详情>>
      更多>>
      更多内容
      更多>>
      更多公开课>>
      更多>>
      更多课程>>
      云南时时彩开奖号码百度

      <menuitem id="wqqp4"></menuitem>
      <menuitem id="wqqp4"><dfn id="wqqp4"></dfn></menuitem>
        <nobr id="wqqp4"><optgroup id="wqqp4"></optgroup></nobr>
        1. 
          
        2. <menuitem id="wqqp4"></menuitem>
          <menuitem id="wqqp4"><dfn id="wqqp4"></dfn></menuitem>
            <nobr id="wqqp4"><optgroup id="wqqp4"></optgroup></nobr>
            1.